Wie ben ik?

Hallo! En welkom in mijn webshop.

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is July (en dat is gewoon als Julie uitgesproken). Ik loop al 30 jaar rond op deze wereld, en heb ondertussen een schat van een man en twee prachtige kindjes: stoere prinses Fien (°2017) en kleine held Wout (°2020). Samen wonen we in het landelijke Ichtegem, West-Vlaanderen.

Na de geboorte van Fien begon het idee te borrelen om gepersonaliseerde kraamcadeautjes te gaan maken. Zo gezegd zo gedaan, na alle administratieve rompslomp te regelen werd de webshop Beertje Myll geboren.  En wat een weg hebben we ondertussen al afgelegd! Iedere bestelling die binnen komt, ben ik zo dankbaar voor. Dankzij jullie kan ik mijn droom waarmaken.

In 2019 hadden we het blije nieuws dat baby nr 2 onderweg was. Zwanger van Wout, werden er al kleine regelingen gemaakt om de shop tijdelijk te sluiten tijdens mijn zwangerschapsverlof. Oh wat is dit even anders uitgedraaid! Onze kleine vriend was nogal ongeduldig en werd extreem prematuur geboren. Een lange ziekenhuisopname tot gevolg en bange uren, dagen, weken, maanden om te zien hoe hij het er van af ging brengen. Wout doet het super. Een echte kleine held die een serieuze middelvinger heeft uitgestoken naar alle statistieken over extreem prematuurtjes. Hij deed het op zijn manier en hij deed het uitstekend. 

Klein neveneffect: de shop sloot niet voor 3 maanden, maar voor 6 maanden! 

Met pijn in het hart werd de webshop offline gegooid, maar de focus lag op het gezin. 

Silver lining in het verhaal: Ik heb veel tijd gehad om na te denken over welke richting we uit willen gaan met Beertje Myll. Op die manier werd ons concept uitgebreid. De gepersonaliseerde kraamcadeautjes zijn zeker nog aanwezig. Maar daarnaast wordt ons aanbod aan speelgoed uitgebreid, proberen we vaker met Belgische ondernemers te werken en voorzien we ook een reeks doopsuiker verpakkingen! De kartonnage wordt hier ter plaatse geproduceerd. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een B2B platform voor de kartonnage op punt te zetten.

Naast de webshop probeer ik ook nog wat aan sport te doen. Niet altijd even gemakkelijk te combineren met een gezin, maar ook daar hebben we een oplossing voor gevonden. Ik probeer 2 x per week baantjes te trekken in het zwembad (echte me-time. Eventjes geen GSM, geen kindjes, gewoon ik en mijn gedachten!). 

In September komt daar ook nog eens 1x per week Mums & Bubs bij, wat zo goed als neerkomt op fitness mét je baby! Dit is dan even echte q-time met Wout. Ik heb een gelijkaardige vorm van fitness gedaan met Fien toen zij baby was, en dat is écht genieten! 

Heb je nog vragen voor mij? Wil je mij beter leren kennen? Follow me op Instagram! 

Op de insta-pagina van Beertje Myll durf ik al eens mijn eigen gezicht tonen en die van mijn prachtig gezinnetje. 

xo July