Back on track


Dit jaar zet Beertje Myll zich in om geld in te zamelen voor de Back On Track Foundation. Een organisatie die zich inzet voor "de ondersteuning en begeleiding van (ex)-kankerpatiënten, van diagnose naar behandeling en naar het terug 'back on track' geraken in het normale leven. Het organiseert psychologische begeleiding, revalidatieprogramma's en andere initiatieven met als doel de zware behandeling waar mogelijk te verlichten". 

De keuze om deze organisatie te steunen is omdat mijn goeie vriendin recent haar papa veel te vroeg verloren is aan kanker. Tijdens zijn twee jaar durende bikkelharde strijd tegen dit verschrikkelijk rotbeest heeft zowel Guy als zijn familie veel hulp en ondersteuning gehad van deze organisatie. Het is hun wens dan ook om geld in te zamelen voor dit prachtige Fonds. 

Beertje Myll wil hierin helpen! Sowieso wordt er 1EUR geschonken per bestelling in 2020. Maar niet iedereen zit in de baby - en kidsfase. Dus wilden we iets ontwikkelen waar iedereen iets aan heeft. Introducing: de 'gie zie goe bezig'-mok! Want een West-Vlaamse motivational quote past altijd. En de 'gie' geeft een subtiele knipoog naar Guy❤. De opbrengst van de mokken gaat uiteraard integraal naar het Fonds. 

Help ons geld in te zamelen. Reserveer jouw mok nu al online. 

De mokken gaan vanaf volgende week in productie. We verwachten deze eind september te kunnen rondsturen.

Mok Gie zie goe bezig - BACK ON TRACK

Mok Gie zie goe bezig - BACK ON TRACK

7,95 €Prijs
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Adres

Josué Duponlaan 33 - 8480 Ichtegem

Contact

info@beertjemyll.com

Beertje Myll

BE0693.997.485