Privé Workshop

Silhouette cameo 4.jpg

Online consult

Je ontvangt een link naar een zoom call om de dag van het consult in te loggen. Je werkt met jouw eigen computer en uiteraard jouw eigen toestel (indien je deze reeds in je bezit hebt). Samen overlopen we al jouw vragen in de call. Met gedeelde schermen worden er technieken aangeleerd in de software. 

45 minuten: €35
1.5 uur: €60
2 uur: €75

Een privé consult volledig opgemaakt naar jouw eigen wensen en vragen! 

Maak een keuze uit een online consult of eentje hier ter plaatse. Een vragenlijst vooraf zorgt ervoor dat ik mij volledig kan voorbereiden en volledig kan focussen om jouw problemen op te lossen.

Cricut 3.jpg

Offline consult

Bij een workshop ter plaatse in het atelier van Beertje Myll kan je werken met mijn toestel indien je zelf nog niet in het bezit bent van een toestel. Indien je wel al een plotter hebt, raad ik het sterk aan om deze mee te brengen. Dit zodat jij jouw eigen toestel het beste leert kennen.

 

Vinyl, flex en een blanco tote bag worden hier aangeboden om te gebruiken. Ook een pers kan zonder meerkost gebruikt worden indien gewenst. Wens je een ander blanco product te personaliseren tijdens deze workshop, dan breng je dit zelf mee.

 

Ik voorzie een drankje voor tijdens de workshop en je ontvangt een goodie bag om thuis nog wat verder te oefenen. 

 

45 minuten: €45
1.5 uur: €80
2 uur: €100