Verzenden of ophalen

België

Verzending binnen België gebeuren via BPost en kost 5,70EUR. 

Vanaf een bestelling van 50EUR of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Afhalen in Ichtegem is mogelijk na afspraak en is natuurlijk gratis. Als je de optie afhalen hebt gekozen bij het bevestigen van je bestelling, sturen we binnen de 24 uur een e-mail met de voorgestelde afhaalmomenten. Indien er toch geen enkel moment zou passen, kijken we samen voor een ander moment dat voor beide partijen past. 

Afhaaladres:

Josué Duponlaan 33

8480 Ichtegem

Nederland

Verzendingen naar Nederland gebeuren via PostNL en kost €8,50

Vanaf een bestelling van 75EUR of meer nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Gepersonaliseerde spullen worden pas gemaakt na ontvangst van betaling. 

 

Wij doen ons uiterste best om de gekochte spullen zo snel mogelijk op te sturen of beschikbaar te maken voor afhaling. Doordat veel van onze aangeboden spullen echter handgemaakt zijn en/of gepersonaliseerd worden naar wens van de klant voorzien we een levertermijn van 1 à 5 werkdagen. Voor textiel (t-shirts, rompers, truien, etc) zijn wij afhankelijk van onze leverancier en kan dit mogelijks een levertermijn zijn van 1 à 7 werkdagen.

Herroepingsrecht

De consument heeft het recht aan Beertje Myll mee te delen dat hij afziet van de aankoop, binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van de artikelen. De consument stuurt deze dan op eigen risico en kosten terug. Het artikel dient in ongewijzigde staat terug gezonden te worden. 
Van zodra wij de artikelen in originele staat hebben ontvangen wordt uw geld (met uitzondering van de verzend- en betaalkosten) terug gestort binnen de 30 dagen. 


Voor artikelen die afgeprijsd zijn (bij acties, solden of door gebruik van een kortingscode) wordt enkel een tegoedbon geschonken. 

Indien blijkt dat het artikel die u ons retour stuurt door ons foutief werd geleverd neemt Beertje Myll alle kosten op zich. 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Volg ons

Blijf op de hoogte!

Verzendkosten

België

Naar huis geleverd: 4.99EUR

Naar postpunt geleverd: 3.80 EUR

Gratis vanaf bestelling >50 EUR

Gratis afhalen na afspraak

Nederland

Naar huis geleverd: 8.50EUR

Gratis vanaf >75EUR